Archive: märts 2021


Toidupakid

Toidupakid

Need I-IV tavaklasside õpilased ja II-VII eriklasside õpilased, kes teisipäeval, 9. märtsil toidupakki ei saanud, saavad selle 11. märtsil kell 12.00-17.00 kooli sööklast.
Järgmisteks distantsõppe nädalateks väljastame toidupakke teisipäeviti kell 12.00-17.00 kooli sööklast.

Loe lisa

Õppekorraldus alates 11. märtsist

Alates 11. märtsist jäävad ka 1.–4. klasside õpilased distantsõppele, samuti ei või läbi viia kontaktõpet põhikooli lõpueksamiteks  valmistujatele. 5.–9. klasside õpilased  on jätkuvalt distantsõppel.
Kõiki ettevaatusabinõusid rakendades tohib haridusasutuses viibida õppija, kes vajab hariduslikke tugiteenuseid või õpetaja hinnangul konsultatsioone õpitulemuste saavutamiseks või sooritab praktilist õpet, eksameid või teste.  Nende õppetöö toimub eritunniplaani alusel.
Õpilastel, kes vajavad distantsõppe […]

Loe lisa

Õppekorraldus alates 8. märtsist

8. märtsist kuni 28. märtsini on V-IX klass jätkuvalt distantsõppel. Kontakttunnid toimuvad I-IV tavaklasside  ja V-VI ning VII-VIII LÕK eriklasside õpilastele.
Alates 15. märtsist on IX klassi õpilased lubatud kahel päeval nädalas kontaktõppele. Kontaktõppepäevadeks koostatakse IX klassile eraldi tunniplaan.
Distantsõppel olevate õpilaste toidupakke 8.-12. märtsiks väljastatakse teisipäeval, 9. märtsil kell 12.00-17.00 kooli sööklast.
 
 
 

Loe lisa

Toidupakid distantsõppel olevatele õpilastele

Distantsõppel olevate V-IX klasside õpilaste toidupakkidele palume järele tulla  teisipäeval, 2. märtsil ajavahemikus kell 12.00-17.00. Paki saab kätte mõisahoone keldrikorruselt.

Loe lisa