Söökla menüü


Söökla menüü

18.-22. märts 2019

HOMMIKUPUDER LÕUNA PIKAPÄEVARÜHMA OODE
 

 

E

18.03

  • kaerahelbepuder
  • keedis
  • riis
  • kanakaste
  • porgandi-apelsini salat
  • õun
  • leib
  • sidrunivesi
  • koolipiim/keefir
  • hakklihasupp
  • leib
  • jook
T

19.03

  • odrahelbepuder
  • keedis
  • peedisupp
  • hapukoor
  • mahlakissell kohupiimaga
  • leib/sepik
  • sidrunivesi
  • koolipiim
  • kooliaedvili (porgand)
  • kartul
  • heeringas hapukoorega
  • leib
  • jook
K

20.03

  • riisipuder
  • keedis
  • kartul
  • üleküpsetatud kala
  • kõrvitsasalat
  • banaan
  • leib
  • sidrunivesi
  • koolipiim/keefir
  • kooliaedvili (paprika)
  • piima-nuudlisupp
  • leib
  • jook
21.03

 

  • rukkihelbepuder
  • keedis
  • frikadellisupp
  • mannavaht
  • leib/sepik
  • sidrunivesi
  • koolipiim
  • kooliaedvili (nuikapsas)
  • makaronisalat
  • leib
  • jook
R

22.03

  • mannapuder
  • keedis
  • ühepajatoit
  • värske kurgi salat
  • pannkook
  • keedis
  • leib
  • sidrunivesi
  • koolipiim
  • puuvili

25.-29. märts 2019

HOMMIKUPUDER LÕUNA PIKAPÄEVARÜHMA OODE
 

 

E

25.03

  • neljaviljapuder
  • keedis
  • rassolnik
  • hapukoor
  • šokolaadikook
  • leib/sepik
  • sidrunivesi
  • koolipiim
  • tatrapada
  • leib
  • jook
T

26.03

  • maisimannapuder
  • keedis
  • kartuli-kruubipuder peekoniga
  • tomatisalat
  • mandariin
  • leib
  • sidrunivesi
  • koolipiim
  • kooliaedvili (porgand)
  • piima-riisisupp
  • leib
  • jook
K

27.03

  • puder seemnetega
  • keedis
  • värskekapsasupp
  • jogurti-kohupiima-maasikamaius
  • leib/sepik
  • sidrunivesi
  • koolipiim
  • koolipuuvili (pirn)
  • pasta
  • leib
  • jook
N

28.03

  • kaera-riisihelbepuder
  • keedis
  • kartulipuder
  • paneeritud kala
  • külm kaste
  • jääsalat
  • banaan
  • leib
  • sidrunivesi
  • koolipiim/keefir
  • kooliaedvili (redis)
  • läätsesupp
  • jook
  • leib
R

29.03

  • 8-viljapuder
  • keedis
  • koorene kanasupp
  • puuviljasalat jäätisega
  • leib/sepik
  • sidrunivesi
  • koolipiim
 

  • puuvili

Valmistoidud võivad sisaldada allergeene. Täpsemat infot küsi kooli kokalt (tel 6713339)